http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Snibe « Genius Diagnostics

Snibe

Ne muajin Prill Kompania Genius Sh.p.k dhe SNIBE lidhin kontrate per bashkpunim. SNIBE eshte nje nga kompanite me te fuqishme ne fushen e paisjeve laboratorike e themeluar ne Shenzen. Kooperimi i dy kompanive fillon me 2 aparate, Maglumi 1000 dhe Maglumi 600 ,te cilat do ti gjeni te listuara ne listen e produkteve qe ne ofrojme.

Bashkpunimi vazhdon ne menyre shume te sukseshme ku tani me kemi te instaluar 15 Instrumente ne te gjithe vendin, ne spitalet me te medhenj shteteror dhe privat, gjithashtu dhe ne laboratoret privat.