http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Analizator « Genius Diagnostics

Analizator

                     Për më tepër info kliko këtu: Maglumi 2000 Plus Maglumi 2000 PLUS

Chemiluminescence Immunoassay (CLIA) System

 • Përformanca: deri 180 teste/orë. 24 orë përdorim.
 • Lexues Barcode ose autoanalizues të numerizuar.
 • 25 reagent në bord.
 • Temperaturë incubatori 37℃.Temperaturë operimi 15-30℃.
 • Windows XP. I përshtatshëm për HP (Dual-core CPU). Touch screen, me ngjyra.
 • Përmasat 135×64×87cm, 158kg

Për më tepër info kliko këtu: Maglumi 1000

 

Maglumi 1000

Chemiluminescence Immunoassay (CLIA) System

 • Deri në 120 test/orë (I përdordshëm 24 orë)
 • 15 reagent në bord.
 • Lexim RFID i gjithë reagentëve.
 • Regjistrim në memorje, informacion për testet dhe reagentët.
 • Temperaturë pune 15-30 Grade Celcius.
 • Windows 7. I përshtatshëm për HP (Dual-core CPU), touch screen, Lidhje me Intenet ose COM tek LIS.
 • Përmasat 135x64x87 cm, 148 kg.
                                 .Për më tepër info: Brochure-M800 Maglumi 800

Chemiluminescence Immunoassay (CLIA) System

 • Përformanca: deri 180 teste/orv. Përdorim 24 orë.
 • Deri në 40 mostra.
 • 9 reagente në bord.
 • Lexues RFID për çdo reagent.
 • Temperatura e inkubatorit 37℃. 15-30℃ temperature operimi.
 • Windows 7. I përshtatshëm për HP (Dual-core CPU), touch screen, me ngjyra.
 • Përmasat: 102x72x56cm, 73Kg

           

             .Për më tepër info: Maglumi 600

Maglumi 600

Chemiluminescence Immunoassay (CLIA) System

 • Deri ne 180 test/orë, i përdordshëm 24 orë.
 • 4 reagent në bord.
 • Regjistrim në memorje informacioni për testet dhe reagentët. Lexim RFID i gjithë reagentëve
 • Temperaturë konstante inkubimi 37℃. Temperaturë pune 15-30℃. 
 • Sistem Operimi Windows 7. Lidhje me Intenet ose COM tek LIS. I pajisur me auto-numurues.
 • Permasat 88x56x50 cm, 56 kg.
Ichroma 2
 

I-Chroma II Reader

 • Metoda: Imunofluoreshente.
 • Kapaciteti: deri në 60 mostra në orë.
 • Ndërfaqe e thjeshtë per përdoruesit.
 • Mund te bëj deri në 50 lloje analizash.
 • Identifikon automatikisht llojin mostres   se gjakut.
 • Komunikimet fleksibël nëpërmjet një port LAN/RS232C (printer, PC, LIS).
 • Touch Screen , Internal Printer
Alegria

Our fully automatic analytical instrument

Alegria® is not limited to specific sample numbers. Even individual samples can be rapidly and economically analyzed with this instrument – or up to 30 samples can be processed in a single run, in any combination. This makes Alegria®especially attractive for laboratories with average or lower sample frequency or for acute diagnostics.