http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Instrumenta « Genius Diagnostics

Instrumenta

Histo-Line TEC 2800 Embedding Center

 • 3 module : Moduli kryesor, moduli Cryo dheT moduli termik.
 • Sipërfaqe e madhe ergonomike.
 • Koha dhe dita e punës mund te programohen automatikisht.
 • Të gjitha temperaturat kontrollohen individualisht dhe mund te rregullohen.
 • Downloado Broshuren: Tec 2800

ATP-700

 • Permban : 14 kuti, 10 reagente, 4 parafina
 • Proceson:  2 x 75 kampione njëkohësisht
 • Reagentet dhe kutitë e parafinës janë plotësisht të mbyllura në menyrë që tv parandalojë avullimin.
 • Mund të programohet për perdorim të menjëhershëm ose të mëvonshëm.
 • Koha e zhytjes mund të vendosë nga 1 minute në 99 orë e 58 minuta.
 • Downloado Broshuren: ATP700

ARM 3600 Histoline

Funksioni dhe karakteristikat:

 • I përbërë nga materiali  parafine-plastike.
 • Funksioni i prerjes dhe rregullimit përcaktohen nga sistemi i kontrollit.
 • Rrota e dorës mund të bllokohet në çdo pozicion, në mënyrë që të sigurojë sigurinë gjate  punes.
 • Tabaka e madhe për mbeturinat
 • Dy modele për cdo seksion: manuale dhe automatike, përdoruesit mund të kaloj në mënyrë arbitrare nga njera tek tjetra.
 • Katër shpejtësi të seksionit: 25 rrotullime/ minutë, 35 rrotullime/ minutë, 45 rrotullime/ minutë, 55 rrotullime/ minutë.

Specifikimet teknike:

 • Mostra horizontale : 26mm
 • Mostra vertikale : 60mm
 • Orientimi i model: 360 °
 • Trashësia minimale vendosjes se fetës: 0,5 mm
 • Seksioni maximal i fetes: 50 × 50mm
 • Saktësia e fetës: ± 10%

TEC 3000- Wax Trimmer

Specifikimet teknike:

MC400- Histoline

Specifikimet teknike:

 • Trashësia e seksionit:1-60 μm.
 • 0-10 μm për 1 μm inkrement.
 • 10-20 μm për 2 μm inkrement.
 • 20-60 μm për 5 μm inkrement.
 • Maximum specimen size: 50×70 mm.
 • Feed-et horizontale të mostrës: 28 mm.
 • Goditjet vertikale të mostrës: 59 mm.
 • Orientimi i mostrës : 8° (x,y,z axis).
 • Shpejtësitë e motorrit: 2 lloje shpejtësish.
 • Shpejtë: 0,8mm/sec.
 • Ngadalë: 0,2 mm/sec.

Cooling capacity:

MC500-Histoline

Specifikimet teknike Microtome

 • Trashësia e seksionit range 1-60m, i ndryshueshëm.
 • Inkrement ±20%.
 • Range10mm – 300mm i ndryshimit të trashësisë, i ndryshueshëm.
 • Inkrement 10mm, Inkrement:±20%.
 • Goditja horizontale 25mm.
 • Goditja vertikale 45mm.
 • Orientimi i mostrës 8° me 3 direksione X,Y,Z
 • Cryostat.
 • Tensioni 220V±10%
 • Frekuenca 50Hz
 • Temperatura e dhomës -10 grade -35 grade e ndryshueshme.
 • Temperatura e ngrirjes në raft -50 gradë.
 • Numri i etapave te ngrirjes 18.
 • Numri i Peltier 2.
 • Frigoriferi: R404a,300g±10g.
 • Vaji i kompresorit: 0.6L EMKARATE RL-22S, ICI.
 • Dimensionet :
 • Gjerësia: Pa rrotë dore 680 mm.
 • Width: Me rrotë dore 826 mm.
 • Thellësia: 700 mm.
 • Gjatësia: 1150 mm.
 • Pesha 126 kg.
 • Downloado Broshuren: MC5000 Histoline

MR- 2258  Histo-Line® Microtomy Systems

 • Histo Line MR2258 është një microtome i rrotullueshëm,i dizenjuar për kërkime dhe përdorim të përditshëm në histology dhe laboratore kërkimi. Trashësia e seksionit është e ndryshueshme nga 0.5 deri 60 µm.

MRS 3500  Histo-Line® Microtomy Systems

 • Histo Line MRS 3500 është një microtome super e hollë, e rrotullueshme, e dizenjuar për përdorim të përditshëm dhe për kërkime në histologji dhe laboratore kërkimi.
 • Trashësia e seksionit është e ndryshueshme nga 0.25 deri 60 µm.
 • Zvogëlimi i trashësisë mund të rregullohet lehtë nga bordi i kontrillit. Ekrani LCD jep të gjith info-n e kërkuar.
 • The MRS 500 jepet së bashku me një paketë paisjesh shtesë si: Mbajtëse tehësh, thikash me 3 akse orientimi, adapter për mbeturina, etj.
 • Downloado Broshuren: MRS3500 Histoline

TEC 2500 Water Bath-Slide Drier

 • TEC 2500 Larëse me ujë- tharës all in one, është e ndërtuar në tre zona, zona e larjes me ujë, zona e tharjes, dhe zona shumfunksionale që mund të përdoret tharje dhe ngrohje të kursorëve.

TEC 2800 CRYO CONSOLE

 • TEC 2800 CRYO CONSOLE shtë i përbërë me kompresor me sipërfaqe të ftohtë që mban bloqet e parafinës në temperaturë relativisht të ftohtë.
 • Sipërfaqja e mbuluar Teflon bën që të shumë pak copa akulli dhe qv mund të pastrohen lehtësisht.
 •  Temperatura mund të rregullohet nga e ambientit në -13°C me  inkrement 1°C. TEC 2800 CRYO CONSOLE mund të përdoret si stand alone unit afër stacionit microtome.
 • Downloado Broshuren: Cryo-Thermal-console Histoline