http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Konferenca e IV Kombetare Shoqates Shqipetare te Mikrobiologjise Klinike « Genius Diagnostics

Konferenca e IV Kombetare Shoqates Shqipetare te Mikrobiologjise Klinike

Ne Date 6 Qeshor u realizua Konferenca e IV Kombetare Shoqates Shqipetare te Mikrobiologjise Klinike .

Ne ambienetet e International Hotel of Tirana ne oren 9:00 filloi programi i ketij eventi.

Te ftuar ishin mjek mikrobiolog nga e gjithe Shqiperia dhe jo vetem. Profesori T.W nga Anglia dhe Prof.P.Kang ndane eksperiencat e tyre

me ne.

Gjithe kongresi , i organizuar dhe sponsorizuar nga Genius rezultoi ne nje sukses, e provuar kjo dhe nga pjesmarrja e gjere e mjekeve,

Me poshte po ndajme disa momente te evenimentit ku u be dhe nje prezantim i shkurter i disa nga produkteve me te fundit te kompanise tone.