http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Paisje të Tjera Laboratorike « Genius Diagnostics

Paisje të Tjera Laboratorike

 

                  Për më tepër info: Cyanscope

CYANScope CM001

 • Range të madh shikimi
 • Burim drite të vazhdueshëm me llampë halogjene dhe të axhustueshme.
 • Obzervim komform me distancë të axhustueshme.
 

           Për më tepër info: Cyan equipment

CL008 Table Top Centrifuge

 • Instrument i sigurt dhe pa zhurma në sfond.
 • Acelerim dhe ndalim të shpejtë.
 • Kontroll varialbël të shpejtësisë.
 • Kompakte, i fuqishëm.
 • Pothuajse pa vibrime.
 • Kohues 30 min
 • Display dixhital për RPM
 • 8 Tuba me kapacitet 5-15 ml

 

 

             Për më tepër info: Cyan equipment

Inkubatori CL012

 • Kusim energjie.
 • Temperaturë stabël.
 • Izolim termal ekselent.
 • I lehtë për tu pastruar , programuar.
 • Alarm vizual.
 • Me dhoma të axhustueshme.
 • Range i temperaturës: ambienti +5°C deri në 70°C.
 • Preçizioni i temperaturës: +/- 0,3°C në 37°C +/- 0,4°C në 70°C.
 • Kapaciteti: 30 litera.
 • Mbrojtje nga mbinxehtësia.
 • Izolim me fibla qelqi
 

           Për më tepër info: Cyan equipment

Autoklavë CL012.

 • I lehtë në përdorim.
 • Kapaciteti 50 litra.
 • Kontroll PID të temperaturës.
 • Pesha: 32kg.
 • Mbrojtje nga mbinxehtësia.
 • Izolim me fibra qelqi.
 

             Për më tepër info: Cyan equipment

Centrifuga CL010

 • Instrument i sigurt.
 • Acelerim i shpejtë.
 • Shpejtësi të ndryshueshme
 • Kohues 30 min.
 • Ekram dixhital.
 • 8 tuba me kapacitet 5-15 ml.
 

            Për më tepër info: Cyan equipment

CL007  Miksues me shufra

 • Shpejtësia: 40 RPM.
 • Dimensioni i shufrës: 3 x 32 cm.
 • 5 shufra.
 • dimensioni i përgjithshëm: 45,5 x 18 x 9,5 cm
 • Pesha totale: 4,85 kg
 

              Për më tepër info: Cyan equipment

CL002 Rotullues

 • Instrument praktik dhe ekonomik.
 • Punon me shpejtësi stabël dhe të qëndrueshme.
 • Shpejtësi 100 RPM
 • Përfshin shpejtësi dhe kohues variabël.
 • Kohues 0 – 30 min.

 

 

              Për më tepër info: Cyan equipment

CL001 Vortex

 • Kontrollues shpejtësie.
 • Kompakt, i fuqishëm.
 • Pa vibrime.
 • I shpejtë.
 • Pa zhurma.
 • Motorr me kualitet dhe përformancë të lartë.
 

             Për më tepër info: Cyan urine strip

Lezues urine

 • Memoria 2000 mostra.
 • 120 teste për orë.
 • Ekran të gjerë me touch.
 • I thjeshtë për përdoruesin.
 

              Për më tepër info; A29Shaker

RT-A29 Incubator me tundje.

 • Kompatibël me Elisa Microplate ose Cell Culture Plate.
 • Ekran Monokromatik.
 • Range i temp: 25~60℃
 • Frekuenca: 250-1200 rpm.

            Për më tepër info; blood-mixer-1-638

Mikser gjaku- Modeli 24

 • Shpejtësi rrotullimi: 12-32 r/m.
 • Kapaciteti: 1-24 copa.
 • Diametri i tubit: Ø13±0.1mm.
 • Diametri i pllakës: Ø300mm.
 • Këndi i pllatës: 38º
 • Voltazhi: 220V±10% (50Hz).
 • Fuqia: 12W.
 • Operim të vazhdueshëm.
 

      Për më tepër info: Mixer r6

Miksues gjaku – Model R6

 • Shpejtësi: 0-80 herë/min.
 • Rrotullim: 0-80 r/m.
 • Amplituda e lëkundjes: 22±1mm.
 • Fuqia: 12W.
 • Voltazhi 220V±10% (50Hz).
 • Pesha: 3.6kg.
 • Diansioni i jashtëm: 394×266×98mm.
 • Paketim normal: 2 sete/paketë.
 

             Për më tepër info: Cyan equipment

CL003 Blood Cell Counter with 6 Windows

CL004 Blood Cell Counter with 9 Windows

 • Range Dixhital: 0 – 999.
 • Dritare të plotë : Po.CL003 CL004.
 • Numri i çelësave 5 8.
 • Dimensioni mm (LxWxH) 250 x 80 x 50 320 x 80 x 50 Pesha 0,6 kg 0,8 kg.
 

              Për më tepër info: Cyan equipment

Centrifugë Hematocrit

 • Shpejtësi të fiksuar 12000 RPM (14.810 g).
 • Kapacitet për 24 tuba (1,5 x 75mm)
 • Kohues dixhital: 0-15 min.
 • Ekran dixhital LED për kohën dhe shpejtësinë.
 • Dimensioni total: 29 x 40 x 26 cm (WxDxH).
 

          Për më tepër info: Rayto-rta19-ro

 RT-A19 Incubator

 • Bllokues për nxehtësinë.
 • Përmasa kompakte me sipërfaqe të vogël.
 • Suporton tuba Φ1.3cm dhe Φ1.5cm.
 • Ekran LCD dixhital.
 • 4 temperatura të axhustueshme, nga e ambientit në 45℃.
 • Kontroll me mikroproçesor për stabilitetin e temperaturës +/- 0.5℃.

 

 
 

         

                   Për më tepër info: Cyan – urine strip

CYANStrip: Lexues urine 

 • Metoda e matjes fotometër.
 • Performanca: 40-50 mostra për orë.
 • Memorie deri 2000 mostra.
 • Printer të brëndshëm.
 • Tastier (opsionale).
 • Lexon të gjitha stripet e urins të Cypress Diagnostics.
 • Përfshin software për menaxhim të të dhënave, grafikës dhe historikut të pacientit.
 • Kontroll sistemi dhe opsione kalibrimi.

 

 

              Për më tepër info: xc-a30

Analizator LES-A30 ESR

 • Akses të rastvsishëm.
 • Skanim deri në 30 mostra.
 • Përformanca deri në 60 smostra/orë.
 • Temperature Kompensim temperature 18ºC në lidhje me metodënWestergren.
 • Ekran ESR
 • Ekran të gjerë LCD me Touch.
 • Printer telmal të brëndshëm.

 

 

             Për më tepër info: Diatermo 154

DIATERMO MB 160D – mono-bipolar

 • Prerje minimale.
 • Mundësi për të përdorur pinca bipolare.
 • Mundësi për të përdorur elektroda të ndara.
 • Momorizim të axhustimeve të fundit.
 • Aktivizim i fuqisë me pedal.
 • Axhustim dixhital për fuqinë.
 • Axhustim për akusitën.

 

 

          Për më tepër info: Vital signs

MONITOR GIMA VITAL-SNET

 • I vogël, i pastvr dhe me ekran të shdritshëm.
 • Deri në 400 matje për grupet NIBP mund të ruhen dhe dëgjohen.
 • Deri në 90 orë  EtCO2, SpO2 dhe HR mund të shikohen në ekran.
 • Bateri të karikueshme.
 • Printer termal të brëndshëm.

 

 

       Për më tepër info: Aspeed-professional

Apirator Profesional Gima ASPEED

 • kapaciteti i shishes: 1 l.
 • Rrjedhja: 15 ajër l/min.
 • Thithja Max  - 0.85 bar.
 • Përmasat: 18.5 x 33 x 21 cm.
 • Pesha: 3.5 kg.
 • Materiali: kasë metali.
 • Niveli i muzikës: 55 dBA.
 • Norma: Class I Tipi B.
 

                Për më tepër info: RT-150

RT-150 Analizator Urine 

 • Burim të lartë drite LED.
 • 11 aksesor testesh.
 • Teste të shpejta dhe të ngadalta me një hap.