http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Paisje Mjekësore « Genius Diagnostics

Paisje Mjekësore

 

Për më tepër info: Diatermo 154

DIATERMO MB 160D – mono-bipolar

 • Prerje minimale.
 • Mundësi për të përdorur pinca bipolare.
 • Mundësi për të përdorur elektroda të ndara.
 • Momorizim të axhustimeve të fundit.
 • Aktivizim i fuqisë me pedal.
 • Axhustim dixhital për fuqinë.
 • Axhustim për akusitën.

 

 

Për më tepër info: Vital signs

MONITOR GIMA VITAL-SNET

 • I vogël, i pastvr dhe me ekran të shdritshëm.
 • Deri në 400 matje për grupet NIBP mund të ruhen dhe dëgjohen.
 • Deri në 90 orë  EtCO2, SpO2 dhe HR mund të shikohen në ekran.
 • Bateri të karikueshme.
 • Printer termal të brëndshëm.

 

 

Për më tepër info: Aspeed-professional

Apirator Profesional Gima ASPEED

 • kapaciteti i shishes: 1 l.
 • Rrjedhja: 15 ajër l/min.
 • Thithja Max  - 0.85 bar.
 • Përmasat: 18.5 x 33 x 21 cm.
 • Pesha: 3.5 kg.
 • Materiali: kasë metali.
 • Niveli i muzikës: 55 dBA.
 • Norma: Class I Tipi B.