http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Analizator « Genius Diagnostics

Analizator

BIOMIC V3

  • BIOMIC V3 ofron lexim automatik automatizuar për të gjitha varietetet e sistemit Liofilchem ​​ID dhe AST, përfshirë Sistemit gjenital AF , Sistemin Plus Copro , Sistemin entero 18R, sistemin e ushqimit, HACCP Sistemi Plus, Enterobatteri Integral Sistem, 18R Listeria, sistemet Patogjene etj .
  • Lexim të menjëhershme dhe interpretimi i puseve ( ngjyra dhe trazim) shfaqen ne ekran.
  • Përdoruesi mund të rregullojë + / – puset në ekran.
  • Imazhe me rezolucion të lartë mund të ruhen për shqyrtim në të ardhmen.

  

       

        GIOTTO Reader

 

  • Automatikisht lexon dhe interpreton një gamë të gjerë të paneleve dhe galerive te Liofilchem ​​® për identifikimin mikrobiologjik dhe testimin e ndjeshmërisë.

Download broshurat :

GIOTTO Reader Liofilchem
BIOMIC V3 Liofilchem