http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> >Analizatori Gjysem-Automatik « Genius Diagnostics

Analizatori Gjysem-Automatik

 

 

              .Për më tepër info: CyanSmart

CyanSmart: Analizuesi Biokimik Semi-Automatik

 • I lehtë në përdorim.
 • Deri 60 teste/orë.
 • Memorie:  180 metoda dhe 6000 rezultate.
 •  Vellimi minimal : 500 μl për prove.
 •  Përzgjedhja e gjatësise se vales: Automatik ndermjet 7 filtrave: 340, 405, 492, 510, 546, 578 dhe 620 nm.
 •  20 vende me 14 mm diameter.
 • Ekran LCD, touch screen 800 x 480 pixels (Madhësia e ekranit: 7 Inch).
 •  Built-in printer termik, automatik ose manual.
 •  Gjuhët: Anglisht, Frëngjisht, Spanjisht.
 •  Instrument: 9 kg, 43,5 x 41,5 x 20 cm (H x W x L).
 •  Temperatura Ambient: 15 ° C – 30 ° C

temperature ruajtjes: 5-50 ° C.

Tensioni AC 110/220 V 50/60 Hz.

 

Për më tepër info: Cypress_CyanStart

CyanStart: Analizuesi Biokimik Semi-Automatik

 • Analizues efektiv në kosto: vëllim i reduktuar per cdo test.
 • I lehtë për tu perdorur.
 • Suporton procedura të ndryshme matjeje.
 • Printer të brendshëm.
 • Kualitet i lartë.
 • Nuk nevojetit kompjutër.
 • Të dhëna : 200 parametra testi dhe 1000 rezultate testesh.
 • Procedurat e matjes : absorbancë, endpoint, two-point, kinetic, multi-point calibration, bichromatic.
 • Kontroll kualiteti.
 • Volumi që nevojitet : 500 μl.
 • Gjatësia e valës (7 filtra) : 340, 405, 492, 510, 546, 578 dhe 620 nm.
 • 3 gjuhë të suportuara : Anglisht, Spanjisht, Frengjisht.
 

RT-9900 Analizator gjysëm-automatik

RT-9900 Analizuesi Kimik Semi-Auto

 • Rregullim i vazhdueshëm i papastërtive.
 • Monitorimi i grafikut në kohë reale përgjatë secilit test.
 • Ruajtja e të dhënave në menyrë automatike.
 

Për më tepër info: Rayto-1904c

RT-1904C Analizuesi Kimik Semi-Auto

 • Ekran i madh LCD, i lëvizshëm.
 • Operim i thjesht Windows me mouse USB.
 • 3 lloje nivelesh kontrolli kualiteti (QC).
 • Rregullim i vazhdueshëm i papastërtive.